Hvordan låne penger

Når du skal låne penger på det fire markedet, er det viktig du har klart for deg hva du skal låne penger til og hvor lenge du vil låne penger. Alternativene dine er mange, men hvis du vil ha såkalt usikrede lån, har du i praksis to valg:

Kredittkort
Forbrukslån av Loans.no

Dette er to ulike former for usikrede lån, men det er store forskjeller på hvilke kostnader den enkelte låneformen innebærer. Det vil innlysende nok alltid koste penger å låne penger, men hvis du låner på riktig måte, slipper du for unødvendige kostnader og du begrenser den totale kostnaden så langt det lar seg gjøre.

Kredittkort

Vi kan i praksis si, at kredittkort passer for deg som vil ha kreditt tilgjengelig til enhver tid, uten at du behøver å vite helt hva du skal bruke pengene på. Du kan bruke et kredittkort til mange formål, spesielt siden det er mange fordeler i et kredittkort, men i all hovedsak er et kredittkort en reserve, som gir deg rask tilgang til penger ved behov.

Forbrukslån

Forbrukslån passer veldig godt i det lengre løp. Det gir deg en klar oversikt over hvor mye du skal betale hver måned, hvor lenge du skal ha lånet og en sluttdato. Hvis du skal låne penger til noe helt spesielt så er dette det klart beste alternativet. I de fleste tilfeller, men det er avhengig av hvor stor størrelse det er på det eventuelle lånet, fordi det er termingebyrer og gebyr ved opprettelse du skal forholde deg til når du tar på et forbrukslån.

Les mer på: https://loans.no/forbrukslan/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *